27.4.2020

Došao je i taj dan, ovo je zadnji post na ovom blogu. Da ne radim neku senzaciju i dramu, odmah ću napisati da se radi samo o zadnjem postu na OVOM blogu, ali da dolazi novi i da će tamo naravno biti novih postova :-)

Web stranica HonorarniPosao.net je nastala krajem 20...

26.4.2020

Malo ću se osvrnuti na domaining u doba korone, osobna iskustva i općenito. Ukratko, usporeno je, ali ide i gura se. Domaining nije ozbiljnije pogođen ovom korona krizom, za sada.

Prvo ću reći svoja osobna domaining iskustva za vrijeme trajanja ove korona krize. Što se...

12.4.2020

HonorarniPosao.net želi sretan i blagosljovljen Uskrs svima koji ga slave, ali i onima koji ga ne slave!

30.3.2020

Rješenje za potpuno istrebljenje korona virusa postoji. Ove mjere koje su trenutno na snazi pomažu da se virus malo obuzda, ali su daleko od nekog stvarno dobrog rješenja i rade nam svima ogromnu štetu.

U nastavku ću napisati svoje mišljenje, koje je takvo kakvo je. Ja...

24.3.2020

Već neko vrijeme su zabranjena druženja, i kako trenutno stvari stoje moglo bi to potrajati, pa ću ovdje napisat neka svoja razmišljanja, dok još i to ne postane zabranjeno :-)

Sigurno se mnogi neće složiti samnom, neki bi se mogli i naljutiti, pa onda možda najbolje da...

17.3.2020

Upravo se događa nešto o čemu će se pisati knjige i o čemu će se snimati filmovi. Bez ikakvog pretjerivanja, ovo što se upravo događa su povijesni trenuci i ne sluti uopće na dobro.

Posljednjih dana je popularno braniti širenje panike. Je li to znači da onda treba lagat...

13.3.2020

Taj korona virus zaista radi ozbiljne probleme. Naravno, najveći problem je što ljudi oboljevaju i što neki nažalost umiru. Sa time se ništa ne može mjeriti. Bilo bi previše i da je to jedini problem, ali korona nam stvara i dodatne probleme.

Financijska tržišta i tržiš...

28.2.2020

Napravio sam mali SEO test. Da li je bolje za SEO u URL-u koristiti hyphen ("-") ili underscore ("_"), dakle da li je za SEO bolje koristiti u URL-u onu crticu u sredini ili crticu dolje (kada se razdvajaju riječi u URL-u). Primjer: NekaDomena.com/kako-raditi-seo.html...

20.2.2020

Malo sam nervozan pa sam odlučio napisati novi blog post :-) Visi mi u zraku skoro $15000 USD i jedino što mogu je čekati da vidim kako će se završiti.

Večeras me drži neka nervoza pa mi se neda raditi, nisam za neki film jer sam napet, ne spava mi se još, a kasno je da...

12.2.2020

Prije par dana je bio Super Bowl u SAD-u. Ako netko ne zna, to je finale američkog nogometa, nešto kao kod nas finale Lige prvaka, ali kod njih je to na još većoj razini jer je iskomercijalizirano do maksimuma. Jedan čovjek se kladio sa milijun dolara na pobjednika i p...

Please reload

Izdvojene objave

Važno - promjena e-mail adrese!

4.4.2019

1/2
Please reload

Nedavne objave

12.4.2020

Please reload

Arhiva
Please reload